U wou een feestje bouwen… met songs die uw steile blonde manen krullen tot een afro-kapsel…met spetterende medleys die zo lang duren als een redevoering van Fidel Castro… met een sfeertje waarbij uw pinstripe Armani krimpt tot een glitterend stretch-pak… waarbij alle knappe vrouwen en/of mannen aan uw voeten vallen?! De Partyband houdt het bij eerlijke reclamepraktijken… Een mega super party, daar zijn wij voor opgeleid! Wat betreft uw succes bij het andere geslacht kunnen wij U echter niets garanderen (hoewel medische tests hebben uitgewezen dat feesten met de Partyband ook gunstige effecten kan hebben op dit vlak – U gelieve de bijsluiter aandachtig te lezen). 

Bijsluiter –

De Partyband bestaat uit 5 actieve componenten die elk afzonderlijk gunstig inwerken op uw dansspieren. Deze elementen werden zorvuldig uitgekozen en getest om de beste party resultaten te kunnen garanderen. Het zingende element Mika kan op zaterdagavond tot hevige Saturday Night Fever leiden. Het Koen component zorgt voor een hoger Guitar Hero gehalte in uw bloed. Alex is dan weer een licht-radioactief element dat Uw buik kan doen gonzen met funky bassgrooves. Kris is het klavier vaccin dat uw hoofd doet tintelen als een glitterbal. En ten slotte is er Wim de drumbacterie. Als U danst is dat hoofdzakelijk zijn fout!

Aangeraden Dosis –

De Partyband kan ingenomen worden met een onwaarschijnlijke hoeveelheid alcohol of met een plat waterke (naar keuze), bij voorkeur op vrijdag -of zaterdagavond net na het eten. In z’n geheel of in twee helften… de fun blijft gelijk!

Nevenwerkingen –

Soms (bij 100% van de proefpersonen) een geweldige party-ervaring. Licht gevoel in het hoofd. Dansneigingen. Luidkeels meezingen. Disco hallucinaties.